Delatnost

SertifikatiNa osnovu decenijskog iskustva iz oblasti proizvodnje specijalnih vozila u prilici smo da Vam prezentujemo proizvodne i uslužne mogućnosti privrednog društva MARCAR ABC DOO

Pristup, saradnja i fleksibilnost

MARCAR ABC DOO nadgrađuje vozila svih proizvođača kako domaćih tako i iz uvoza, od najmanjih do najvećih gabarita, nova i polovna, i vrši njihovo kompletiranje sa drugom potrebnom opremom.

Pored izrade novih, vršimo popravke, remonte i rekonstrukcije polovnih i oštećenih nadgradnji.

SertifikatiU cilju zadovoljenja zakonskih propisa, i razrešenja veoma velikog broja kompleksnih zahteva, uspostavljena je poslovno - tehnička saradnja sa naučnim ustanovama i ovlašćenim institucijama u zemlji, domaćim i vodećim Evropskim kompanijama za proizvodnju i karosiranje specijalnih vozila i proizvodnju opreme i uređaja.

"MARCAR" ima sopstvenu proizvodnju termoizolacionih sendvič panela, po tehnologi i od materijala koje danas koriste vodeće Evropske kompanije, i u stanju je da veoma brzo odgovori na zahteve kupaca i isporuči ugovoreni proizvod u najkraćem roku.

Konstrukciju panela čine spoljne poliesterske - laminatne obloge (GRP) gustine 1420 kg/m3, proizvedene u Nemačkoj, i izolaciono jezgro od tvrde Styrofoam pene (RTM GV X) gustine 40 kg/m³ - proizvodnje DOW - Nemačka. Laminatna obloga sa unutrašnje strane je presvučena slojem poliestersklog gela (gel-coat), koji je atestiran i zadovoljava sve uslove za kontakt i prevoz prehrambenih proizvoda.

Po Vašem zahtevu ili upitu, spremni smo da Vam stavimo na raspolaganje svo naše raspoloživo znanje i iskustvo, u svim fazama rešavanja Vaših konkretnih problema transporta i distribucije roba. Ovo se odnosi kako na definisanja svih zahteva koje treba da ispuni nadgradnja, tako i na zajedničko definisinja zahteva koje treba da ispuni vozilo.

Konstruktivna rešenja

Nadgradnje za motorna i priključna vozila su izgrađene od kvalitetnih materijala i komponenti, po konstruktivnikm rešenjima i tehnologiji koja se danas primenjuje u vodećim Evropskim kompanijama iz ove oblasti.

Koristeći bogata iskustva naših konstruktora i stalno usavršavajući naše proizvode, prilagođavajući ih specifičnim zahtevima tržišta, preduzeće "MARCAR" d.o.o. Kragujevac, je danas u stanju da proizvede, po Evropskim standardima, veoma kvalitetne i pouzdane proizvode za transport i distribuciju najrazličitijih vrsta roba.

Garancije, postprodaja i servis

Za proizvode i usluge iz našeg proizvodnog programa, dajemo garanciju od 1. do 5. godina, zavisno od vrste nadgradnje i opreme koja je ugrađena (prenošenje garancije proizvođača).

Za naše proizvode i ugrađenu opremu obezbeđujemo rezervne delove i servis u grantnom i vangarantnom roku u trajanju od 10 godina.

Plan razvoja

U strateškom planu daljeg razvoja privrednog društva planira se intenzivan razvoj kroz izgradnju potrebnih kapaciteta i resursa za značajno proširenje obima i asortimana proizvoda i usluga, razvoj i uvođenje novih proizvoda za domaće i inotržište uz uvođenje novih tehnologija, podizanje kvaliteta proizvoda i razvoj informacione podrške.

Povećanjem obima i asortimana proizvodnje specijalnih nadgradnji, bolje ćemo zadovoljiti potrebe kako domaćeg tako i potrebe ino tržišta, posebno okolnih zemalja i to: Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije.