Konstruktivna rešenja

Nadgradnje za motorna i priključna vozila su izgrađene od kvalitetnih materijala i komponenti, po konstruktivnikm rešenjima i tehnologiji koja se danas primenjuje u vodećim Evropskim kompanijama iz ove oblasti.

Koristeći bogata iskustva naših konstruktora i stalno usavršavajući naše proizvode, prilagođavajući ih specifičnim zahtevima tržišta, preduzeće MARCAR ABC DOO je danas u stanju da proizvede, po Evropskim standardima, veoma kvalitetne i pouzdane proizvode za transport i distribuciju najrazličitijih vrsta roba.

POMOĆNA MEĐUŠASIJA

Veza šasije vozila i nadgradnje ostvarena je preko odgovarajuće međušasije izrađene od hladnooblikovanih čeličnih profila, koji su međusobno spojeni vijcima–a ne klasičnim zavarivanjem.

Montažni elementi međušasije su zaštićeni protiv korozije novim postupkom tople galvanizacije za duži vek - toplim cinkovanjem u skladu sa zahtevima EN ISO 1461.

Toplo cinkovana međušasija je, osim izvanredne otpornosti na kooroziju, otporna i na dejstvo kamena i ostalih mehaničkih uticaja sa kolovoza.

Zbog odličnog vezivanja cink oksida na površinu na koju se nanosi, čini da pocinkovani elementi šasije imaju veću čvrstinu od konvencionalno primenjenog i bojom zaštišenog čelika.

Pocinkovana šasija ne mora da se boji, ali može dekorativno biti obojena u bilo koju boju po izboru kupca.

Vodeći Evropski - Nemački proizvođač "Šmitz – Cagobull", već nekoliko godina proizvodi priključna vozila po ovoj tehnologiji dajući desetogodišnju garanciju na antikorozivnu zaštitu šasije.

ATEST

Za sva isporučeno vozilo sa nadgradnjom, sa ili bez ugrađenim dodatnim uređajima obezbeđujemo, sertifikat ovlašćene ustanove – Mašinski fakultet u Kragujevcu, Institut za bezbednost saobraćaja